niksab

Godkväll alla kära!

Idag har det varit en heldag på jobbet och jag startade redan klockan 05.00 imorse. Alarmet pep redan prick 05.00 och 05.45 var jag redan nere på Nordic Wellness. På schemat stod det rygg- och biceps. Blev dock enbart rygg då jag hade noll ork efter galet många set av marklyft, chins och stångrodd. Dessa är mina grundövningar när det kommer till just ryggen. Vill du ha en grym och välformad rygg så är dessa de antal övningar som du bör köra! Inga men..! Kobraaaa

Innan passet tog jag en shot, inte fireball, utan Nutraminos pre-workout shot med smak av apelsin. Helt okej smak men den gav mig riktigt mycket energi, me like!

Direkt efter träningen drack jag en proteindrink mixad i mixern och på sidan om 100 g rostbiff. Dagens proteindrink var gjord på jordgubbsprotein, mjölk och blåbär/hallon. Bara där var det ca. 70 g protein, 1/3 av dagens proteinintag. 

Några timmar senare åt jag min lunch som jag varmt rekommenderar till er alla! Superenkelt och relativt billigt. Sötpotatis med keso, skinka och timjan. På sidan av det serverades det även två halvor av avokado med en sked skagenröra i vardera halva. Sist men inte minst 50 g kokt skinka och 50 g rostbiff. Magen skrek av glädje efter måltiden! Fyfan vad gott det var! Dör lite inombords :)

Runt 12.00 drog vi igång med  jobbträff med alla mina underbara kollegor på jobbet. Blev en massa glädje och dans - trots att jag själv inte dansade. Därefter satte vi oss i receptionen och högg in på buffén vi ställt fram på receptionsdisken. Mycket gott från vår kära samarbetspartner Kocken och kallskänkan. Tack Peter! 

Slutade jobba klockan 18.20 och drog direkt igång med pass nummer två. Intervallträning på spinningcykeln i (25min) och core/rehab-träning. Ska strax krypa till kojs och tagga till morgondagens träningspass som också börjar 06.00 (väckning 05.00). Vill du kämpa för någonting så ska du göra det helhjärtat! Build your body, build your character. 

Nu ska jag bara avnjuta min sista måltid och sedan sängen. Nutraminos lowcarb proteinbar, freakin delish! 
Godnatt och sov så gott kära ni! 

 

Comments (1)
IvetteHåller med dig att det var precis vad vi behövde igår! Alltid roligt att se dig på jobbet! Kram 2015-03-01 07:58
OPTIONS