niksab

Vi har nu byggt upp Nordic Wellness igen från grunden. För ca. 9 månader sedan brann det på gymmet vilket ledde till att vi var tvungna att stänga gymmet under en längre period. Nu är det iallafall klart och försäljningen av gymkort är i full gång. Tänkte dela med mig av lite bilder som jag tog häromdagen. 

Här har vi receptionen. Ett stort och mysigt allrum där du kan äta måltider och snacka med varandra. Vårat mål här är att man ska känna sig välkommen och hemma hos oss. I receptionen säljs det allt från kosttillskott, hemmagjorda proteindrinkar, sallader och mycket annat. Vi har också erbjudanden på ett så kallat "startpaket" där du får bland annat en väska och annat smått och gott. Rekommenderas starkt! 

 Här har vi en del av gymmet, maskinpark och fria vikter. Squatrack, bänkpress, hantlar och mycket annat. Om x antal dagar så byter vi ut dessa röda kuddar till en svart variant, stilrent och snyggt. Vi kommer under 2015 att bygga på en till våning med bland annat crossfitbur och större ytor av fria vikter. 

Jag älskar spinninglokalen så mycket! Modernt och fruktansvärt snyggt. Vi har grymma spinninginstruktörer och passen blir intensiva och roliga. Ju fler desto bättre och framförallt roligare. 

Gruppträningslokalen. STOR OCH FELFRI. Här har vi alla våra pass (styrkeklasser, yoga och dans), bortsett från spinningen. 

Omklädningsrum och hall. 

 


 

 

Comments (0)
OPTIONS