niksab

Alarmklockan ringde 04.00 imorse och det var då dags att röra sig till gymmet. Öppna upp anläggningen och låta kunderna komma in. Vanligtvis så är jag inte här på gymmet den här tiden, då vi vanligtvis öppnar upp receptionen 10.00. Det var oklart om inpasseringssystemet fungerade idag eller inte. Lördagar brukar strula, men icke sa nicke, den fungerade! Så nu blir det 60 minuters konditionsträning därefter ett styrketräningspass. 

Till frukost så gjorde jag mig en ny juice. En juice gjort på grön blomkål, röda äpplen, gurka, ingefära och romanian sallad. Fullproppad med vitaminer och mineraler. En superbra start på dagen. Under dagens gång kommer jag lägga upp ett till inlägg på vad alla råvaror tillför kroppen, vilka vitaminer och mineraler som är bra för hyn, hälsan och/eller håret. Nu har jag hållit med juicer i ungefär två dagar och är supernöjd. Har väldigt mycket energi hela dagen och samtidigt blivit av med sockersuget, helt och hållet! Har aldrig testat att göra egen juice, gör det! illa kvickt! 

Jag ska strax iväg och köra mitt pass men först tänkte jag berätta vad jag ska träna. Mitt fokus är konditionsträningen, sen kommer styrketräningen. Min kondition är inte alls som den var en gång i tiden. Jag har muskelmassan men jag måste trimma ner det överflödiga fettet på kroppen. Så det blir först och främst konditionsträning. Högintensiv- och lågintensiv träning. 45 min på spinningcykeln, och 25 min på löpbandet. Efter det så blir det ett bröstpass, där vilan är relativt kort. Här är fokuset på bänkpressen. Många set, högrep och kort vila. Avslutar med hantelflyes x antal set. Det var pass 1. Pass 2 kommer jag köra direkt efter jobbet. Vilket slutar 18.00. Då blir det axlar. Högrep, många set och kort vila. Styrketräning kan vara lika effektivt, om inte mer, när det gäller att deffa bort fettet. Låt pulsen alltid vara relativt hög. Du ska svettas, var inte rädd att göra det! 

Dagens matlådor består av 500 g pulled turkey. Helt sjukt gott. Hittade dessa på extrapris på ica för 29:- st. Sjukt prisvärt! Min andra matlåda består av 500 g skivad kycklingfilé. Gjord på kycklingfilé, ekologiskt jordnötssmör (crunchy), salt, peppar och massvis av starka kryddor. Starka kryddor ökar din fettförbränning, så glöm inte kryddorna! :) 

Hursomhelst, dags för träning! Ha en fortsatt trevlig helg, ta det lugnt med alkoholen! :)) mvh

Comments (0)
OPTIONS